SOHBET'E BAĞLAN

Yeni Arkadaşlıklar İçin
sohbettanesi.com

Türkiye'nin en farklı
sohbet odaları ile
yeni arkadaşlıklara.

2017 Üçretsiz Backlink Siteleri

2017 Üçretsiz Backlink Siteleri

 

Selam Değerli okurlarımız Bu gün Sizlere 2017 Üçretsiz Backlink Siteleri Anlatacaz iBugün sizlerle çok değerli bir paylaşım üzerine kısa açıklamalar yaparak 2017’de nasıl bir backlink alım yöntemini kullanmanız gerektiğini açıklamak istiyoruz. Bununla birlikte yalnızca teorik sözlerden öteye geçerek 2017 yılında hangi backlink leri alırsanız sitenizin değeri, trustrank’i (güven puanı) yükselir bunları açıklamaya gayret edeceğiz.sohbet tanesi

 

2016 yılı bizler için çok yoğun ve blog yazıları yönünden kıt bir sene olarak geçti ama ocak ayı itibari ile yayınlarımızı daha çok sıklaştıracağımızı belirtmek isteyerek konuya yavaş yavaş giriş yapalım.

 

Hepinizin bildiği gibi 2017 öncesinde çoğu kullandığımız backlink türleri Google Penguin 4.0 güncellenmesiyle birlikte değişime uğradı. Ne gibi? diye soracak olursanız şöyle bir cevap vermek isteriz. Geçmişte kaliteli olarak nitelendirerek aldığımız backlinkleri yavaştan silmeye başladık. Çünkü bu backlinkler Google tarafından güncellenen son algoritma değişikliğinden sonra değer kaybına uğradığı için ve bu durum sohbet tanesi sohbet web sitemizin bağlantılarına olumsuz olarak etki edeceğinden dolayı aldığımız backlink kaynaklarını doğrudan temizleyerek değiştirmeyi hedefledik. Çünkü geçmişten gelen kötü bağlantıların negatif etkisi yeni alacağımız iyi backlinklerin kalitesini düşürebileceğini tahmin ettiğimizden dolayı 2017 yılının ücretsiz backlink siteleriyle alakalı bilgilendirmemizi yapmak istedik. Buradaki maksadımız hem sizlerin yararlanması hem de web sitenizin güçlenmesi ile birlikte SeoAmo’nun dijital web sohbet tanesi Chat hayatınızda ayrı bir yeri olmasını istediğimizden kaynaklanmaktadır.

 

Şuanda yeni sosyal medya ve türev sitelerin Sapam Score’ları – PageRank adı verilen ama kaldırılmış olan Otorite puanı, external linklerin oranı, içerden alınan ve dışarıdan alınan linklerin kalitesi yeni seo stratejimizin daha açık kaynak kodlu siteler vasıtası ile backlink leri almamız gerektiğini bize söylüyor. O yüzden bugün sizlerle paylaşılacak olan 2017 yılının ücretsiz backlink listesi zamana yayarak yapacağınız alım açısından çok büyük önem arz etmekle beraber, sitenizin bağlantı yönünden daha kuvvetli hale gelmesinin de önünü açacaktır.

 

Bununla birlikte web site içeriğinizi özgün olarak yayınladıkça ve aşağıda vereceğimiz linkleri düzenli olarak almaya gayret ettiğiniz müddetçe hem içeriden hem de dışarıdan Google gözünde aktivitenizi sağlam şekilde gösterirseniz otoriteniz güçleneceği için sıralama kazanmaya başlayacak ve istediğiniz içerik veya kelime üzerinden kendinizi göstermeye, okuyucu kitlesi oluşturmaya başlayacaksınız. Ücretsiz backlink listesindeki sitelerin başka faydaları var mı ? diye soranlarınız olabilir elbette. Link alınan sitenin kalitesi ve kalıcılığı sizin de doğal olarak her hareketinize etki gösteren unsurlardan bir tanesidir. Ne kadar çok iyi siteden kalıcı şekilde backlink alımı yapar da, Google gözünde aktifliğinizi sıkı tutarsanız yavaş yavaş almanız gereken etkinin 2 katını görmeye başlayacaksınızdır.

 

 

Tabi tüm bunların yanında uyarı mahiyetiyle söylememiz gereken bir şey daha var! 

 

Arkadaşlar bu siteler off page seo denilen yani dışarıdan bağlantı anlamına gelen bir araçtır. Yalnızca web sitenize dışarıdan bağlantı alarak seviye atlatamazsınız. Bunun için her şeyden evvel sitenize içerik girmeniz lazım. Bu içerikleriniz tamamen doğal ve size özgü yazılardan ibaret olacak. En azından güncel bir konu paylaşımı bile görseniz (teknoloji ile alakalı), bu konuyu hemen kendinizce yorumlayarak paylaşmanızda yarar var. Çünkü Google çok tutulan bir konu üzerinden yayınlanmış makaleleri algoritma sıralamasına göre inceler, işte bu yüzden siz de doğal içerik girip, dışarıdan backlink alımını bu düzlemde yapmalısınız.

 

Buyurun arkadaşlar 2017 ücretsiz backlink siteleri ve 2017 backlink listesi tek tek kayıt olarak backlink alabilirsiniz. Herhangi bir aksamaya sebebiyet vermemek adına link alınan uzantıyla birlikte veriyoruz.

 

 

2017 Ücretsiz Backlink Listesi

 

http://quup.com/@seoamo

 

http://www.peplr.com/@seoamo

 

http://www.foodspotting.com/seoamo

 

https://flipboard.com/@HakanAlan1224

 

https://del.icio.us/seoamonet

 

https://storify.com/seoamoNet

 

http://visual.ly/users/nesibeci/portfolio

 

https://soundcloud.com/seoamo

 

https://giphy.com/channel/seoamonet

 

https://about.me/seoamo

 

 

Bir önceki Yeni Başlayanlar için Hosting ve SEO İlişkisi isimli yazımızda web site açarken hosting firmaları arasında nasıl seçim yapmanız gerektiğini, hostingin seo ile olan bağını daha birçok faydalı bilgiyi bulabilirsiniz.

 

Görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Merak ettiklerinizi yorum olarak yazabilir, fikirlerinizi bizimle ve tüm blog okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.

 

 

Etiketler: , , , ,

Yorum Yapın

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Benzer yazılar

SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır Dikkat SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır Dikkat

En Uygun SEO Makale sayısıyla doğru orantıda artan bir grafik çizmektedir. Makalelerin sayısı, niteliği, özgünlüğü ve kullanıcı odaklı sağladığı...

DEVAMI
En İyi WordPress Anında Bildirim Eklentileri En İyi WordPress Anında Bildirim Eklentileri

Website sahiplerinin tamamı, ziyaretçilerinin düzenli olarak içerik okumak, etkileşim halinde olmak ve ürünleri satın almak için sitelerine tekrardan gelmelerini ister....

DEVAMI
Üçretsiz En İyi Web Site 2019 Üçretsiz En İyi Web Site 2019

Selam arkadaşlar www.sohbettanesi.com Sohbet Ailesi olarak sizlere bu gün güzel bir konu hakkında bilgi vereçez. herkes kendi sitesinin tanıtımını...

DEVAMI
.