SOHBET'E BAĞLAN

Yeni Arkadaşlıklar İçin
sohbettanesi.com

Türkiye'nin en farklı
sohbet odaları ile
yeni arkadaşlıklara.

Ücretsiz İmleme 2017

Ücretsiz İmleme 2017

 

Selam Arkadaşlar Bu gün Siz Site Sahiplerine çok güzel bir konudan bahsedeceğiz.Çok değerli paylaşım larımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün ekip arkadaşlarımızla konuşurken sizlerle paylaştığımız site listelerine bir yenisini daha eklemek istedik. Şuanda ihtiyacınız olan en önemli olan şeylerden bir tanesi iyi bir sohbet tanesi seo kaynağı oluşturmaktır. Bunu bildiğimiz için bugün sizlerle imleme listesi paylaşacağız. Yani 2017 yılının imleme siteleri listesi olarak bu paylaşımı yapacağız.

 

Bu imleme listesinin size ne gibi bir faydası olacak onun üzerinde duralım ilk olarak. Sonrasında ise paylaşımın esas kısmını da sizlere arz edeceğiz merakla okumaya devam etmenizi öneririz. Çünkü imleme sitelerinin faaliyetsel bakımından işlevini sizlere anlatacağız ki bu siteleri sadece üye olarak kullanmaktan ziyade, kullanım amacına göre hareket etmeyi size öğretmek istiyoruz.

 

İmleme siteleri yani diğer anlamıyla Social Bookmark List 2017 – bookmark siteler olarak da geçen anlamıyla, web sitelerinin Google, Yandex, Yahoo gibi arama motorlarında vurgulanması amacıyla kullanılan ara sitelerdir. Bu sitelerin esas kullanım amacı reklam yapmak değildir. Web sitenin gösterdiği faaliyeti sorgulamalarda göstermekten çok algoritma temelinde sitenizin özelliği konusunda bilgi oluşturulmasını sağlayacak web alanlarıdır. Bu sitelerin düzenli kullanımı şarttır.

 

Peki neden düzenli kullanılması gerekir?

 

2017 yılı itibari ile algoritma temelli yapılan açıklamalar gösteriyor ki, Google attığınız her adımı izlemekle kalmıyor, yayınladığınız içeriklerin kalitesine kadar önem göstererek kusursuz hizmet vermeye çalışan kullanıcılarını daima ön plana çıkararak hareket ediyor. Bu durum karşısında artık kafamızın estiği bir saatte paylaşım yapıp sıra atlama gibi durumlar tamamen ortadan kaldırılmakla birlikte, bu gibi kurallara uymayan ve hata yapmaya devam eden kullanıcılar ise sıra kaybı yaşayarak ceza çekmeye devam ediyorlar.

 

Biz sohbet tanesi Sohbet  olarak web sitesinin düzenli olarak tanıtımını yapan herkese öncelikle şunu belirtmek istiyoruz.  Eğer düzenli olarak kullanacaksanız size aşağıda verilecek 2017 yılına ait bu imleme siteleri listesinin çok faydasını görürsünüz. Ama düzensiz olarak kullanmaya kalkarsanız hiçbir yararını göremezsiniz arkadaşlar. Buda sizlere önemle dile getirdiğimiz ikazlardan biri de bu olsun diyoruz ve listemizi paylaşıyoruz.

 

Sağlık ve mutlulukla kullanın.

 sohbettanesi.com Ailesi olarak sizler için elimizden geleni edeceğiz.

Ücretsiz İmleme Listesi 2017

  • http://www.siteniekle.biz
  • http://www.sohbethaber.com
  • http://www.foreverarticle.com/

  • http://www.urgeclick.com/

  • http://www.webbul.net/ekle.asp

  • http://pirepin.com/

  • http://www.dizin.pinroti.com/  (Toplist)

  • http://yoocel.com/

  • http://makingupcodes.com/

  • http://www.topliste.xyz/

  • http://pinroti.com/

  • http://www.xm9d.com/yeni-siteler.html

  • http://anindabacklink.xyz/

  • http://www.sayfam.xyz/

  • http://firma.eveteknikservis.com/

Etiketler: , , ,

Yorum Yapın

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Benzer yazılar

SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır Dikkat SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır Dikkat

En Uygun SEO Makale sayısıyla doğru orantıda artan bir grafik çizmektedir. Makalelerin sayısı, niteliği, özgünlüğü ve kullanıcı odaklı sağladığı...

DEVAMI
En İyi WordPress Anında Bildirim Eklentileri En İyi WordPress Anında Bildirim Eklentileri

Website sahiplerinin tamamı, ziyaretçilerinin düzenli olarak içerik okumak, etkileşim halinde olmak ve ürünleri satın almak için sitelerine tekrardan gelmelerini ister....

DEVAMI
Üçretsiz En İyi Web Site 2019 Üçretsiz En İyi Web Site 2019

Selam arkadaşlar www.sohbettanesi.com Sohbet Ailesi olarak sizlere bu gün güzel bir konu hakkında bilgi vereçez. herkes kendi sitesinin tanıtımını...

DEVAMI
.