SOHBET'E BAĞLAN

Yeni Arkadaşlıklar İçin
sohbettanesi.com

Türkiye'nin en farklı
sohbet odaları ile
yeni arkadaşlıklara.

En iyi Video indirme Programı Ücretsiz 2019

En iyi Video indirme Programı Ücretsiz 2019 Bir videoyu çevrimdışı durumunda kaydetmek veya kendi videolarınızı koruyarak yedeklemek istiyorsanız, ücretsiz kullanabileceğiniz bir video indirme programınaihtiyacınız vardır.

Bu ücretsiz video indirme programları listesi istediğiniz biçimde Youtube’dan videolar indirmenize, kaydetmenize daha sonra da bunları internet bağlantısı olmadan izlemenize olanak sağlar. Bunun yanı sıra youtube indiricileri farklı durumlarda da kullanışlı olabilirler. En iyi video indirme programı, en iyi indirme programı ve video indirme programları sıralamamızı aşağıda bulabilirsiniz.

Uyarı: Video indirme programları listesi güncel programlara ve kullanıcı deneyimlerine göre sıralanmıştır. Video indirme programları listesi 4k videoları desteklemektedir.

Örneğin internet bağlantınız yavaşsa akan videoların sıkıntı verici olabileceğini görürsünüz. Fakat doğru indirme yazılımı kullandığınız takdirde ilgilendiğiniz videoları bir gecede indirecek şekilde ayarlarsınız, ertesi sabah videonuzun hiç bir takılma olmadan sizin kendisini seyretmenizi beklediğin görürsünüz.

1.4k Video indirme programı

video indirme programı

Programın Resmi Sitesine Git

En iyi video indirme programı; hızlı, kullanışlı ve özelleştirilebilir özelliklerdedir.

*Tüm önemli video sitelerini destekler

*Tam HD video desteği vardır.

*Paketlenmiş ekstralar ekleyicide yoktur.

Video indirme programları listesi başında bulunan Freemake, asıl ününü etkileyici bir ses ve video ile ilgili bir yazılım ürettikten sonra kazandı ve programını ücretsiz olarak kullanıma sundu. Freemake video indirme programı, bu kategorideki videoların YouTube’dan indirilmesini kolaylaştırır. Burada bahsedilen diğer ücretsiz YouTube indiricilerinin aksine, entegre arama seçeneği yoktur, bu nedenle YouTube’ a giriş yaparak URL’yi programa kopyalayıp yapıştırmanız gerekmektedir. Tek tıkla indirmeyi etkinleştirdikten sonra bu büyük bir zorluk sayılmaz. Programın ücretsiz sürümü 4MB/s’lik bir sürede yüklemekle sınırlanmış olmakla birlikte, sıraya girdiğiniz takdirde sınırsız sayıda dosyayı bir kerede indirebilirsiniz.

Bu uygulamada kullanabileceğiniz süslü seçenekler yoktur, ama istediğiniz videoyu minimum çabayla YouTube’dan indirmenizi sağlar.

Kurulum hakkında önemli bir not: Program ile beraber verilen Yahoo Chromium tarayıcısına dikkat edin. Devre dışı bırakmak için işaretleyerek onay vermeniz gereken iki kutucuk olduğunu gözden kaçırmayın.

ATube Catcher ile, büyük video paylaşım sitelerindeki videoları birkaç dakika içinde indirebilirsiniz. Bunun için URL’leri yapıştırmanız yeterlidir.

2.ATube Catcher

video indirme programı

Programın Resmi Sitesine Git


Videoları oynarken indirin, dönüştürün ve birleştirin.

>> Toplu indirme vardır.

>> Popüler formatlara dönüştürebilme özelliği vardır.

Pakete dahil edilen tanıtım amaçlı ikinci yazılımı yükleyiciye yükleme özelliği yoktur.

>> YouTube indiricisi olarak tanımlanmasına rağmen ATube Catcher aslında büyük video sitelerinin çoğundan video kaydedebilir.

İndirilen videolar otomatik olarak bir dizi popüler biçime dönüştürülebilir, böylece onları amaçlanan kullanımlarına veya onları izlemeyi düşündüğünüz cihaza göre uyarlayabilirsiniz. Çok sayıda videoyu indirmek istiyorsanız, bant genişliğini maksimuma çıkararak hepsini bir kerede indirebilirsiniz. Bu özellik diğer YouTube indiricilerinde bulunmamaktadır.

Bu ücretsiz YouTube video indir programı, ekrandaki herhangi bir videoda video birleştirme ve diskleri birbirine entegre etme özellikleri gibi önemli ek özellikler de sunmaktadır.

ATube Catcher gerçekten çok yönlüdür, ancak kurulum sırasında sinsi reklamlarla doludur. İlk uygulamayı indirdiğinizde İptal’e ikincisinde ise Reddet’e tıkladığınızdan emin olun.

(Böylece istenmeyen sürprizler oluşmadan ATube Catcher’ın keyfini çıkarabilirsiniz.)

Any Video Converter video formatlarını değiştirmenize olanak vermez ama videoları zorlanmadan indirmenizi sağlar.

3. Ücretsiz Any Video Converter

video indirme programı

Programın Resmi Sitesine Git


Videoları indirme, dönüştürme ve özel efektler ekleme özelliği vardır.

>> Mükemmel format desteği vardır.

>> Dahili video düzenleyicisi vardır.

Birden fazla video indirme özelliği yoktur.

Birlikte verilen ekstra yazılım yoktur.

Bütün bunlara rağmen Any Video Converter ücretsiz programlar arasında muhtemelen en iyi video indirme programı ve dönüştürücüdür. Tek ciddi dezavantajı bu parlak programın ücretsiz sürümünün tek seferde sadece tek bir video indirebilmenize izin vermesidir. Fakat ücretsiz bir çözüm arıyorsanız, bu yazılım yine de sizi mutlu edecek potansiyeldedir.
Seçilebilecek çok sayıda video biçimi vardır. Bu yazılım indirilen videoyu kırpmak, renk ayarı gibi basit efektler eklemek ve yer paylaşımlı metinler eklemek için kullanılabilir.

>> İşlemin tamamı basit ve kolaydır. Seçilen video dönüştürücüsü herkesin beğenisine uygun olamayabilir, herkesin beğenmesi zaten çok zor bir olasılıktır. Elinizdeki program diğer ücretsiz seçeneklere oranla fantastik bir video dönüştürücüsüdür. Kurulum sırasında birlikte gelen ByteFence ve Yahoo yazılım programına bakarak ilerleyebilirsiniz.

Free YouTube Download, doğrudan video paylaşım sitesinden klipleri yüklemek için düğmeyi tıklamanıza bile gerek yoktur çünkü program anlık indirme özelliklerini içerir.

Video indirme programını indirmek için

4.Free YouTube Download

video indirme programı

Programın Resmi Sitesine Git


>> Videoları bir tek butona bile tıklamadan indirin.

>> Otomatik indirme özelliği vardır.

>> Çoklu indirme özelliği vardır.

3 dakikalık zamanla sınırlı olması en önemli dezavantajıdır.

Bu sorunsuz indirme programı ile bir düğmeye bile tıklamadan videoları yakalayın. Free YouTube Download’ın ne yaptığını tahmin etmek için ödül konulmamıştır. Söz konusu program çok basit, sıkı sıkıya odaklanılan ücretsiz bir indirme yazılımıdır.

İstediğiniz videoyu YouTube’daki bir URL’ye yapıştırın ve yalnızca birkaç tıklama yapın ya da otomatik indirme seçeneğini etkinleştirerek hiç tıklama yapmadan işlemi tamamlayabilirsiniz. İsterseniz birden fazla videoyu aynı anda indirebilirsiniz ve anında birçok farklı biçime dönüştürebilirsiniz. Kullanabileceğiniz formatların hangileri olduğu orijinal video’nun kalitesine bağlı olsa da AVI,MP4, iPhone/iPod ve MKV çoğu durumda mevcut olmalıdır. Aynı zamanda görüntülere de ihtiyacınız yoksa sadece sesli MP3’e dönüştürmek de mümkündür. Sadece tek bir dezavantajı vardır fakat bu da oldukça önemlidir.

Yalnızca üç dakikadan uzun olmayan klipleri yakalamak için bu yazılımı kullanabilirsiniz daha uzun süreli olanlar için kullanamazsınız. Bu süre birçok müziğin videolarının ancak başlangıcını kapsar ve sadece bu kadarla sınırlı olması da utanç verici bir durumdur.

Kopyalamak istediğiniz video’yu URL’ye yapıştırın ve size sunulan video’yu yakalayıp indirin daha kolay ne olabilir? İşte 5. Seçenek bunu sağlamaktadır.

5.ClipGrab

video indirme programı

Programın Resmi Sitesine Git


>> Sadece video’nuzu bulun, bir biçim seçin ve ilerleyin.

Pano mönitör özelliği vardır.

>> İyi biçimlendirme ve kalite seçenekleri vardır.

Birlikte verilen ekstra yazılımı yoktur.

YouTube’dan bazı video kliplerini kapmayı mı umut ediyorsunuz? İşte video indirme programları listesi sıralamasında olan ClipBoard, size tam da bunu yapmanız için imkan sağlar. Yükleyicinin size vermeye çalıştığı ByeFence ve Yahoo yazılımlarından kurtulun, ondan sonra pek çok sayıda ücretsiz medya oynatıcı indiricisi bulacaksınız. Bu da medya araçları cephaneliğine mükemmel bir ek demektir.

ClipGrab’ı indirmek için URL’ye yalnızca yapıştırma yapmanı yeterli olur, ayrıca URL’ye kopyaladığınızda bildirimler sunan bir pano mönitörüne de sahip olmanızı sağlar. Bütün bunlara ek olarak sizin için indirme yapmayı da teklif etmesi sayesinde, daha önce bahsedilen bütün diğer ücretsiz video indirme programlarından farklı olmayı başarmaktadır. Daha da ötesi yalnızca web tarayıcınızda değil program içinden videoları izlemek için de kullanılabilecek bir YouTube arama aracı vardır.

İndirdiğiniz YouTube videolarını farklı biçimlere dönüştürebilir ve kaydedilecek kaliteyi seçebilirsiniz. Bütün bunlar oldukça basit olsa da günün sonunda gerçekten istediğinizi bulmuş olursunuz.

Kullanıcılarımızdan gelen bilgiler ve bizimde tarafımızca test edilmiş olan en iyi video indirme programı sıralamamızda bulunan 2. Atube Catcher olmuştur. Dilerseniz diğer programlarıda deneyebilirsiniz. Sıralamada 1. olarak yazılan program 4k video için en iyi video indirme programıdır.

Ancak güncel ve yeni videolar için onuda kullanmanızı tavsiye ederiz. Eğer sizin kendi kullandığınız ve memnun kaldığınız bir program varsa lütfen yorumlarınızda bunu belirtin.

sohbet,chat,sohbet odaları,türkiye sohbet,sohbet siteleri,sohbet chat,sohbet kanalları,sohbet salonları.

Etiketler: , , ,

Yorum Yapın

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Benzer yazılar

SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır Dikkat SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır Dikkat

En Uygun SEO Makale sayısıyla doğru orantıda artan bir grafik çizmektedir. Makalelerin sayısı, niteliği, özgünlüğü ve kullanıcı odaklı sağladığı...

DEVAMI
En İyi WordPress Anında Bildirim Eklentileri En İyi WordPress Anında Bildirim Eklentileri

Website sahiplerinin tamamı, ziyaretçilerinin düzenli olarak içerik okumak, etkileşim halinde olmak ve ürünleri satın almak için sitelerine tekrardan gelmelerini ister....

DEVAMI
Üçretsiz En İyi Web Site 2019 Üçretsiz En İyi Web Site 2019

Selam arkadaşlar www.sohbettanesi.com Sohbet Ailesi olarak sizlere bu gün güzel bir konu hakkında bilgi vereçez. herkes kendi sitesinin tanıtımını...

DEVAMI
.