SOHBET'E BAĞLAN

Yeni Arkadaşlıklar İçin
sohbettanesi.com

Türkiye'nin en farklı
sohbet odaları ile
yeni arkadaşlıklara.

Üçretsiz mobil sohbet

Sohbet Tanesi Üyelik olmadan mobil üzerinden sohbet etmek. Üye sistemi olmayan sohbet siteleri üzerinden nasıl sohbet edilir.Aktif sohbet sitesi.

Hangi Mobil Sohbet Sitesi Daha Aktif


Gelişen teknolojiyle beraber insanlar yüz yüze görüşmeden önce sanal alemi tercih etmeye başladı. Sanal alem ile beraber insanlar profillerinde kendilerini tanıttı, isteklerini belirtti ve bu şekilde daha geniş bir kitlede daha büyük gruplar tanışmaya başladı. Bu da sanal sohbet siteleri ile gerçekleşiyor.

Girilmesi Görülmesi Gerekli Bir Platform


Türkiye’nin en eski bedava arkadaşlık sitesi Sohbet.Red, 2010 yılında kuruldu. 15 milyonu aşkın üyesi bulunan bu sitedeki üyelerin verilere göre yüzde yetmişi bekar. Bu siteyi öne çıkaran özellik ise çeşitli markalar ile anlaşmalar yapması. Bu anlaşmalar ile çeşitli faydalar sağlayan arkadaşlık sitesi, her yıl yüzlerce kişinin evlenmesine aracı oluyor. Siberalem’in üye sayısındaki en büyük artış sevgililer günün yaklaşırken oluyor. Ağırlıklı metropol şehirler olan Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa’da aktif üyeler sohbet sitesinde 23-30 yaş aralığında. 

Bir diğer sohbet sitesi ülkemizde pek yaygın olmasa da Londra merkezli 180 milyon üyesi olan bir site. Bu sitenin adı ise Badoo. Bu sitede video ve fotoğraf paylaşabilir ve diğer insanlarla iletişime geçebilirsiniz. Ücretsiz arkadaşlık sitelerinden olan Badoo, kullanıcı dostu olması ile ön planda. Mobil uygulaması da bulunan site yeni insanlarla tanışmayı kolay hale getirdiği iddia ediliyor. Badoo ayrıca yanınızda veya aynı mekanda bulunan insanları da tespit edebiliyor. Tabii hala çok üyesi olsa da pek kullanılmayan yonja da sohbet siteleri arasında. Sahte profiller olduğu iddiası bu siteye girişi azaltmış gibi görünüyor.

Bir diğer platform Hi5! 50 milyondan fazla üyesi bulunan ve dünyaca ünlü site hala kullanılmakta ve gelişmekte olan bir site. Ayrıca ücretsiz.

Metropol Şehirler


Türkiye’de İstanbul ve Ankara’da onlara özel arkadaşlık ve sohbet Tanesi siteleri de mevcut. İstanbul.net 2005 yılında kurulmuş ve halen aktif. Ankara.net ise aynı İstanbul.net mantığında çalışan ilçeye ve semte kadar arama yapabilmenizi sağlayan bir site.

Etiketler: , , , ,

Yorum Yapın

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Benzer yazılar

Evli Sohbet Odaları Evli Sohbet Odaları

evli sohbet Sohbet edip hoş vakit geçirmek isteyenlerin bulunduğu platforma siz de giriş yaparak burada eğlenceli anları gerçekleştirebilirsiniz. Emin olabilirsiniz...

DEVAMI
+18 Sohbet +18 Sohbet

indir Sohbet siteleri son dönemlerin en tanınmış arkadaşlık siteleri arasında bulunmaktadır. Özellikle de iletişim konusu ile ilgili sorun yaşayan veya...

DEVAMI
Travesti Buluşma Noktası Travesti Buluşma Noktası

sohbt Alt yapıları birbirinden farklı olan ama hepsinin aynı amaca hizmet ettiği Chat sohbet programları genelde yalnızlıktan sıkılmış, sevgili yapmak...

DEVAMI
.